avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog ajutor

buna ziua,
am si eu o buna prietena care are o problema care o supara foarte tare si vreau sa o ajut:prietena mea are un proces pe rol cu o persoana de la care a cumparat un imobil.
citatia vinzatoarei a adus-o postarul la adresa ei, (cu toate ca pe citatie era adresa vinzatoarei) ,ea a semnat-o si a doua zi a du-so la adresa cumparatorului aruncind-o peste gard fara sa vorbeasca cu nimeni.
la termene avocatul i-a zis ca pirita nu s-a prezentat.
acum ii este teama ca nu cumva piritul sa nu fi gasit citatia in curte si sa fie acuzata de ceva.
ce se poate intimpla, este grav?
va rog frumos un raspuns din partea unei persoane in domeniu.
multumesc
Nu este nici o problema . Sa se prezinte la proces, sa se apere , sa-si ia avocat ,altfel risca sa piartda apartamentul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie mariamatei72 mariamatei72 buna ziua, am si eu o buna prietena care are o problema care o supara foarte tare si vreau sa o ajut, priietena mea are un proces pe rol cu o persoana de la ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal nicolae242 nicolae242 buna ziua, am citit pe forum o problema foarte interesanta , care ma intereseaza si pe mine avind si eu un proces pe rol,deci:o doamna spunea ca are un proces ... (vezi toată discuția)
Acuzat de trafic de droguri deckra66 deckra66 este cazul unui prieten(23 de ani) care a fost prins cu 0,5 .a fost luat de politisti,batut ,tinut la ei vreo 2 zile cand in final au hotarat sa-i de-a drumul ... (vezi toată discuția)