buna ziua,
am citit pe forum o problema foarte interesanta , care ma intereseaza si pe mine avind si eu un proces pe rol,deci:o doamna spunea ca are un proces pe rol cu fosta proprietara de la care a cumparat casa pentru uzucaparea unei bucati de teren.
se spunea ca atunci cind au venit citatia fostei proprietare, postasul a adus-o la domiciliul doamnei cu toate ca adresele nu erau aceleasi.mama doamnei a ridicat ea citatia cu semnatura ei(postasul nu trebuia sa verifice identitatea destinatarului, doar este o recomandata, nu este vina postasului ca a lasat-o acolo?),si a dus-o personal la destinatar, dar nu i-a dat-o personal ci ar fi aruncat-o in curtea acestuia, dupa ce trecusera deja 1 termen.
i s-a raspuns ca nu este nici o problema , avocatul sa ceara trimiterea la alta adresa(dar adresa era corecta pe citatie, postasul a adus-o la alta adresa respectiv la reclamant in loc la pirit).
din punctul meu de vedere nu poate fi acuzata de fals ?pentru ca a trecut deja un termen iar confirmarea de primire era la dosar(asa ar trebui),poate fosta proprietara nu a gasit citatia si nu stia de proces.
deci nu poate fi acuzata de fals sau uz de fals, chiar daca a trimis dupa un timp hirtia la destinatar, nu se stie daca acesta a gasit-o, nu?
imi cer mii de scuze daca am scris prea mult , si astept cu nerabdare un raspuns la aceasta dilema ,zic eu destul de grava , deci poate fi acuzata de ceva reclamanta sau mama ei, si care ar putea fi consecintele, pierderea procesului sau mai rau.. ?
multumesc frumos, si inca o data scuze pentru continutul mare al mesajului
Cel mai recent răspuns:
nicolae242 , utilizator
18:45, 11 Iunie 2011