avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... primire comunicare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

primire comunicare

in ce conditii posta poate oferi comunicarea emisa de catre o judecatorie,unei persoane neutre familiei sau mai exact fostei familii??
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:25, 10 Ianuarie 2013
In mod normal, comunicarea ar trebui inmanata persoanei indicate in comunicare si la adresa trecuta in aceasta.

In practica insa, postasul aduce comunicarea la adresa indicata si o preda celui pe care il gaseste. Mai ales daca cunoaste familia, o lasa oricarui membru. Acesta nu are de unde sa stie ca dvs nu mai stati la acea familie,.

Cel care trebuie sa indice domiciliul ales pt comunicari sunteti dvs in calitate de parte interesata.Daca ati parasit acea adresa, ar fi trebui sa aduceti la cunostinta instantei acest fapt.
Destinatarul comunicarii si-a schimbat domiciliul de la fosta familie?
conform inscrisurile depuse la dosar de catre mine ca si reclamant am precizat domiciliul actual al fostei sotii si ea tot odata si ea a precizat acelas lucru,insa acea comunicare a venit tot la adresa unde locuiesc eu,iar ``fostul socru``concubinul fostei sotii a ridicat acea comunicare??dc a pesrmis postasul asa ceva?
Daca persona nu a fost citata la adresa indicata intr-un inscris depus la dosar, procedura de citare nu este valabila, fiind necesar a se proceda la emiterea citatiei pentru adresa corecta.
Aceasta neregularitate se poate acoperi prin prezentarea la termen in instanta a persoanei gresit citate.
am inteles acest lucrur,insa ideea este ca azi am primit comunicarea acasa,eu am fost la serviciu iar concubinul mamei fostei sotii care nu locuieste in zona cu mine,a cautat postarita si a luat comunicarea. Nelamurirea mea este:Postasul avea voie sa ii de.a comunicarea concubinului fostei soacre??daca destinatarul nu se afla in tara?

Alte discuții în legătură

Retinerea corespondentei zal zal Decizia judecatoreasca privind programul de vizita al minorului cu drept de recurs in 15 zile mi-a fost retinuta de fostul sot hotararea a venit la adresa in ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal nicolae242 nicolae242 buna ziua, am citit pe forum o problema foarte interesanta , care ma intereseaza si pe mine avind si eu un proces pe rol,deci:o doamna spunea ca are un proces ... (vezi toată discuția)
Recurs peste termen sau nu? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Buna seara, Sunt curios daca a mai intalnit cineva o asemenea situatie...si cunoasteti vreun precedent judiciar. S-a trimis o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)