avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare- cumparare de apartament scrisde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare- cumparare de apartament scrisde mina

este valabil acest contract de vinzare -cumparare a apartamentului,in cazul in care,titul.multumescarul decedeaza,si apar mostenitori/?avand semnatura si a 2 martori.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:11, 11 Iunie 2011
Daca sunteti si in posesia ap. si detinbeti chitanta de mana semnata de defiunct de vanzare cumparare si de plata pretului ,puteti sa chemati in judecata mostenitorii pentru a se pronunta o hotarare care tine loc de act de vanzare-cumparare .
nu este valabil actul daca nu a fost autentificat la notar si semnat in fata notarului.trebuie promovata in instanta o actiune pt a se pronunta o hotarare care sa tina loc de vanzare-cumparare. in acest moment acea chitanta de mana nu prodeuce efecte juridice in sensul ca nu s-a facut transferul de drept de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Se poate incheia o chitanta de mana intre 2 persoane pentru un teren de 22 m. Ce valoare legala are ? Partile au convenit asupra pretului. (vezi toată discuția)
Acte neautentice draghiciion draghiciion Am uratorul caz: Mama a decedat in urma cu 10 ani ,am tata vitreg fara descendenti(are nepoti). Succesiunea nu s-a dezbatut din lipsa de bani. nu e ... (vezi toată discuția)
Imobil+ auto instrainate prin inscris sub semnatura privata - valabilitate, includere in masa succesorala elenaref elenaref am si eu o problema,daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire,multumesc anticipat.In anul 2008,eu imreuna cu sotul meu am facut o chitanta de mana pentru ... (vezi toată discuția)