avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la nivel de ramura

Exista CCM la nivel de ramura VALABIL pe anul 2011? unde il pot gasi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:37, 12 Iunie 2011
Pai din ce ramura faceti parte? Dati o cautare pe net si vedeti ce gasiti sau intrebati la itm.
Megan a scris:

Exista CCM la nivel de ramura VALABIL pe anul 2011? unde il pot gasi?

Sunt foarte multe c.c.m. la nivel de ramuri de activitate valabile in 2011 , de exemplu : comert; constructii; transporturi ; agricultură, piscicultură şi pescuit; turism, hoteluri şi restaurante ...
Care ramura de activitate va intereseaza?
Buna dimineata!
Aveti cumva cunostinta daca s-a mai incheiat ccm la nivel de ramura sanitara?
Eu nu reusesc sa gasesc.
Se pare ca pentru 2011, nu avem Contract colectiv de muncă la nivel de ramură sanitară .... din cate stiu inca se poarta negocieri pentru Contractul colectiv de munca pe ramura sanitara 2011-2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura administratie publica Mara 30 Mara 30 Ma poata ajuta cineva sa-mi spuna unde pot gasi CCM la nivel de ramura administratie publica? L-am tot cautat pe net , dar fara succes.Va multumesc (vezi toată discuția)
Ccmun-e valabil?! respectam coeficientii de ierarhizare?! Herra_ Herra_ CONTRACT COLECTIV DE MUNCÃ UNIC LA NIVEL NAŢIONAL PE ANII 2011-2014 Încheiat conform art. 10 şi 11 din Legea nr. 130/1996, republicată, înregistrat la ... (vezi toată discuția)
Acordare salariu la nastere celestin celestin se mai acorda un salariu la nasterea unui copil? (vezi toată discuția)