avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere solicitare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere solicitare cheltuieli de judecata

Am cistigat un proces , irevocabil, in urma caruia tb sa primesc cheltuielile de judecata si penalizarile pe salariu (fapt ptr care de altfel m-am judecat).
Normal ca nu ti le da nimeni doar ca scrie in hotarire , trebuie sa faci o cerere in acest sens , nu? , va rog sa ma ajutati cu un model de cerere imbatabil .

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 21:11, 11 Iunie 2011
Buna seara,
Cautati un executor judecatoresc si angajati-l. Are domnia sa un model de cerere absolut imbatabil, numit cerere de executare silita. Ii platiti un avans si va va recupera dansul banii.
Ah, nu sunt misogin, exista o multime de executori femei, am scris "dansul" din comoditate.
Toate cele de mai sus sunt valabile, desigur, daca n-au trecut mai mult de 3 ani de la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces Lili_anne Lili_anne Buna ziua, am o mare problema. Exista o persoana care ne datoreaza ( mie si sotului ) o anumita suma de bani. Sotul meu a fost angajat la dansul ( fara carte ... (vezi toată discuția)
Taxe judecare geo13 geo13 Am o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat. Am pierdut un proces, sentinta e definitiva si irevocabila si trebuie sa platesc cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Cerere catre executor judecatoresc gbrlcostache gbrlcostache Societatea mea are de recuperat de la o firma o suma de bani, reprezentand un avans,care trebuia returnat.Prin sentinta judecatoareasca s-a stabilit ca firma ... (vezi toată discuția)