avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe judecare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe judecare

Am o intrebare si sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat. Am pierdut un proces, sentinta e definitiva si irevocabila si trebuie sa platesc cheltuielile de judecata persoanei care a castigat procesul. E posibil ca aceste cheltuieli sa fie platite esalonat in masura in care nu dispun de toti banii o data, sau nu?Ce pot face?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 19:09, 14 Septembrie 2008
Daca se recupereaza pe calea executarii silite, deci prin executor, veti suporta si onorariul acestuia si taxele de executare si desigur puteti plati esalonat. Daca reusiti sa ajungeti la o intelegere cu cel care a cistigat procesul puteti sa conveniti in acest sens fara executare silita
Da insa numai in cazul in care te va executa silit, poti sa obtii o esalonare prijn intermediul executorului judecatoresc .
Insa deocamdata nu s-a pus in executare hotararea asa ca nu-ti face probleme, .. Ele vin mai tarziu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste executorul pina la final furgim furgim Printr-o sentinta judecatoreasca sunt obligat sa restitui contravaloarea unui apartament si sa primesc apartamentul inapoi (s-a anulat un contract de ... (vezi toată discuția)
cheltuieli de judecata-cum se procedeaza? 87654321 87654321 Buna ziua. Am o intrebare referitoare la un proces, pe care l-am pierdut din cele cinci solicitari, pentru 3 solicitari actiunea a fost respinsa, ramanand ... (vezi toată discuția)
Compensarea cheltuielilor de judecata reciproce ioanandrei ioanandrei Am avut un proces care s-a derulat astfel : TRIBUNAL instanta de fond -sectia comerciala ,am cistigat , CURTE de APEL instanta de apel sectia comerciala ,am ... (vezi toată discuția)