Buna seara! O mare problema am(si deja am inceput sa fiu plictisitor pe forum): am facut o descoperire de card la S.a. unde lucrez si nu-mi dau voie sa plec de la ei pana nu achit descoperirea... am gasit un loc de munca mult mai bun si nu-mi dau voie... cum fac? deci am un salariu mai mare cu 50%... chiar asa sunt obligat sa muncesc pt ei?
mai mult ca sigur ca exista o anumita conventie incheiata intre SC si banca, prin care ati primit aceasta facilitate.
firma vrea sa fie "curata" in fata bancii, deoarece deseori s-au intamplat cazuri in care angajatii care plecau inregistrau datorii catre banca si aceasta incepea sa sune la locul de munca.
acel OVERDRAFT este al dv si nu al firmei.
daca vreti sa fie mai simplu, cum se spunea mai sus imprumutati suma si achitati datoria.
Overdraft
ciurliburli
beneficiez de overdraft la locul de munca#-o.in caz de demisie sau concediere,pt overdraft cine e girantul la banca?daca refuz sa il achit,pe cine apeleaza ... (vezi toată discuția)
Descoperire de card
ancafarcas
Buna ziua as dorii sa va intreb daca sotul meu a lucrat la o companie pana luna trecuta si a avut card de salar cu un overdraft de 29000 lei din care a folosit ... (vezi toată discuția)