avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale plata impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

plata impozit

anul acesta mi-a sosit o amenda de 250lei pentru ca nu am avut rovigneta.pana in prezent nu am platit-o.ma intereseaza daca pot plati impozitul la masina si casa fara sa platesc amenda.multumesc.X-(
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 10:04, 12 Iunie 2011
daca nu ati contestat amenda pt,. rovignieta, o veti plati oricum. #-o
Dar, desigur, puteti plati impozitul datorat inaintea amenzii, eventual, spunand la finante ca va judecati pt. amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, fara sa primesc vreo amenda si fara sa fiu citat de vreo instanta. VintilaRomeo VintilaRomeo Cand m-am dus sa platesc impozitul la masina, casiera mi-a spus ca am si 2 amenzi ptr. rovigneta, din 2011. Ne stiind despre ce este vorba, am spus ca nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal amenda data abuziv ContSters410033 ContSters410033 Buna ziua,fiind pe 22 in Masina cu fostul soț și copilul am fost loviți de o masina care parcă.m am speriat si am ieșit să reproșez diferite,dar din ... (vezi toată discuția)