avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare proces verbal amenda data abuziv
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare proces verbal amenda data abuziv

Buna ziua,fiind pe 22 in Masina cu fostul soț și copilul am fost loviți de o masina care parcă.m am speriat si am ieșit să reproșez diferite,dar din mașină ei a ieșit un bărbat și m a lovit f rău dandu mi un pumn în fața.am chemat politia,cand am venit speriată si in stare de soc după lovitură,a venit si salvarea,cateva zile m a durut fata si nu mai vedeam bine,nu mi a luat fost sot apărarea,iar când a venit politia sub soc si fiindcă aceia au început să o facă pe cumintii si sa ma facă vinovată pe mine si supărată că era înainte cu o zi de ziua copilului,care era să fie lovit de mașină in dreptul ei,am spus,,hai sictir..,''iar polițistul chemat de mine mi a dat mie amenda 250lei si celor care m au bătut nu stiu.nu au fost martori.politistul a abuzat apoi de uniformă,mi a spus că îmi dă 200lei,mi s sosit acasă 250nu stiu cum se stabileste cuantumul,n u ms lasă să spun că am fost bătută,sa deschid gura spunând că dacă nu tac îmi mărește la 1000lei amenda,deci e abuz în serviciu,apoi ca îmi face proces să mi ia copilul,ca nu se miră că m a lăsat barbatul,in final nevrand să semnez spunând că dacă semnam îmi dadea avertisment,asa îmi dă amenda.si așa am primit peste 2zile acasă cu un curier un proces verbal nu cu 200 ci cu 250lei.in 26 oct,de sărbătoare.la final m a si îmbrâncit în mașină fost sot copilul fiind martor la bătaia si denigrarea public a mea,incepand să plângă.si se spunea că eu îl traumatizez după așa tratament al poliției române și o palmă data mie de un bărbat.cum pot contesta acest fapt,pot reclama abuz în serviciu al politaiului,s s purtat urât,nu a scris că eu am fost lovită,ci doar că am înjurat,nu cred că a dat amenda pt lovire bărbatului.nu îmi spunea nimic.a venit chitit să dea amenda si m a prins pe mine speriată,lovita si mi a dat mie în loc să mă apere.i am spus că nu am venituri,a spus că sa mi pună sechestru pe bunuri,pe casa,nu i pasa,desi spunea că are copii si el.ce fac sa scap de amenda,contest dar ce șanse să câștig am,e di taxa timbru si nu am bani,pot cere scutire,care e procedura,nu pot crede ce am pățit.toti au fost contra mea,o femeie lovita,cu copil ca unii nu stiu sa conducă.politaiul a ținut cu ei.macar acum pot lua avertisment,eu nu am lovit pe nimeni,am 47ani,cu copil,hernie.si abuzata de polițist,tot eu cu amendă.ce risc,nu am bani si nu pot plati eu dacă am fost lovită eu.nefiind martori s a profitat.daca contest pot cere scutire taxa timbru,se cer cheltuieli judecată,ce fac?e o nedreptate.de ziua copilului să fiu bătută și poliția îmi să mie amenda si ma ameninta?pot câștiga,ce pasi sunt?
Cel mai recent răspuns: ContSters410033 , utilizator 23:45, 14 Noiembrie 2016
Taxa de timbru este de 20 de lei. Daca nu aveti venituri trebuie sa faceti dovada si o sa fiti scutita de plata ei.
Sansele dumneavoastra sunt in functie de probele pe care le puteti propunei, ca sa combateti constatarile si probele mentionate in procesul verbal.
Daca fostul sot o sa va invinovateasca tot pe dumneavoastra...sansele dumneavoastra se reduc mult.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
Tipul ala a intrat practic in masina peste mine si m-a tras afara sa ma bata.apoi eu am fost amendata.daca atat poate politia,sa traiasca.eu nu am de unde da amenzi mai ales ca nu am batut eu pe nimeni si nu am facut accident.de ce sa nu castig?nu-s crezuta?infractorii,batausii,sunt lasati in pace.In Romania.sa se schimbe legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita in urma unei tamponari Brezae Brezae In urma cu cateva zile, in jurul orei 19:30, mi-am parcat masina in fata casei unui prieten. Dupa 30 min., am costatat ca aceasta fusese lovita de catre cineva ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal de contraventie? hliviu hliviu Buna ziua. Am primit o amenda si vreau sa o contest, insa nu stiu cum... . As fi recunoscator daca mi-ar da cineva un model sau ceva care sa ma ajute in ... (vezi toată discuția)
Interventie 112 politie violenta domestica ?!? alelly2323 alelly2323 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu opinia dumneavoastra in calitate de avocat specializat in penal. Luna trecuta in ianuarie, am avut o cearta cu ... (vezi toată discuția)