avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o problema delicata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o problema delicata

Buna ziua, ma numesc maria, lucrez la un S.R.L (magazin de incaltaminte). din septembrie 2009 iar in luna decembrie am fost data afara abuziv. Pe data de 28 decembrie 2010 mi-a fost luata cheia de la magazin si am fost trimisa acasa de catre administratorul firmei sub pretextul de a sta cateva zile acasa pana dupa sarbatori. Nu am mai fost contactata de catre aceasta, iar in luna ianuarie am primit o hartie acasa in care scria ca am absente nemotivate, mam prezentat la firma iar celelalte angajate mi-au spus ca am lipsa in gestiune si ca nu mai am ce cauta acolo. Eu eram angajata ca Gestionar vanzator, pe contractul de munca, dar nu am preluat niciodata gestiunea, nu am facut niciodata un inventar, aveam multa marfa la negru in magazin... Am contactat un avocat si am deschis un litigiu de munca, pt ca nu am beneficiat niciodata de concediu, nu am semnant niciodata un stat de plata, nu stiu cum arata o cerere de concediu (acestea exista semnate in fals), am cerut banii pe concedii plus salarile pe lunile in care am fost trimisa abuziv acasa iar administratorul in luna martie mi-a facut plagere penala atat mie cat si prietenului meu pentru amenintare si delapidare (pentru a tine civilul in loc ma gandesc eu). Mentionez ca pe magazin au mai lucrat 4 5 persoane, care au plecat demisionand de acolo, fara forme legale. Pot fi acuzata de delapidare fara probe? Sau ce probe ar putea aduce? Colegele mele au declarat impotriva mea, binenteles puse de angajator. Va multumesc, daca am omis ceva revin si completez.
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2011
cosminmaria, utilizator
Aveti incredere in justitie si aparati-va cum trebuie pentgru ca nu veti fi condamnata daca nu sunteti vinovata .Veti da unele declaratii la politie si parchet iar litigiul de munca nu poate fi tinut in loc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depune plangere penala? rog raspuns urgent, multumesc! adi.adriana@gmail.com adi.adriana@gmail.com Pot depune o plangere penala, in calitate de administrator unic al unui srl, impotriva unui fost contabil al firmei, al carui contract de munca a fost inchis ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Delapidare - raspundere vanzatoare sandutza19 sandutza19 Buna ziua, am fost angajata ca vanzatoare la un magazin unde mai era o vanzatoare si o gestionara. La vreo 9 luni dupa ce m-am angajat s-a facut un inbentar ... (vezi toată discuția)