Buna ziua. Parintii detin un apartament pe care sunt trecuti 4 persoane . Parintii mei si parintii mamei mele. Tatal mamei mele traieste dar mama , care nu este mama adevarata a mamei mele a decedat. Persoana decedata are dreptul la 25% din valoare bunului respectiv. Vrem sa vindem apartamentul dar ne-am izbit de problema ca mama mea nu e fiica directa a persoanei decedate si astfel cei 25% sunt mosteniti de catre fratii persoanei decedate . Vreau sa stiu daca exista vre-o posibilitate sa dobandesc cei 25% fara contactarea fratilor decedatei , adica o eventuala dezbatere a mostenirii. Acestia nu stiu ca ea a fost trecuta in acte deci nu stiu ca au dreptul la aceasta locuinta , oricum nu ar avea nici un drept ptr ca a muncit decedata si sotul in viata pentru ea atat . Totusi daca sotul traieste de ce nu dobandeste el tot ce a avut sotia lui. Multumesc .
Multumesc ptr raspuns .
Daca ar fi numai dezbaterea mostenirii poate nu ar fi o problema . Problema e ca are frati si unii frati sunt morti si la randu lor au copii si care sunt prin alte tari, care nu stiu pe unde sunt . Cautam o modalitate de obtinere cat mai usoara si mai rapida daca exista .
Despre succesiune
vali_c
Speta:
Persoana I a decedat de curand.
I a lasat in urma sotia si 5 copii.
I a detinut un apartament impreuna cu sotia.
Tatal lui I a decedat in urma cu 1 ... (vezi toată discuția)