avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata decedat de 25 ani mama trăiește,apartamentul e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata decedat de 25 ani mama trăiește,apartamentul e pe numele ...

Tata decedat de 25 ani mama trăiește,apartamentul e pe numele tatălui nu sa făcut succesiunea e trecută mama,mama trăiește la tara de 25 ani eu cu sora am platit dările la apartament pe numele părinților.
Mama sta la tara și-a făcut dezbaterea moștenirii la casa unde locuiește.l după tatăl ei.
Mama sta cu cineva și aceea persoana vrea sa se căsătorească a divorțat de sotie.
Și cum să aibă parte pe partea mamei acea persoana sa se căsătorească cu maicamea,mama a zis sa stăm așa.
Ce are de la părinții e moștenire dacă se căsătorește cu cineva ce drept să aibă,ce are cu fostul soț nu are drept nimeni
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:07, 17 Ianuarie 2025
Nu mai deschideti alte topinguri cu aceeasi discutie , continuati unde ati inceput-o si unde vi sa raspuns deja . Mergeti la un avocat , consultatiile sunt contra-cost .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, ... Magie1 Magie1 Mama are dezbătută moștenirea după tatăl ei e proprietara, are o casa,are un apartament care la avut cu barbasu decedat,e cu cineva daca se căsătoresc ... (vezi toată discuția)
Mama trăiește,tata decedat de 25 ani,eu cu sora ne revine partea ... Magie1 Magie1 Mama trăiește,tata decedat de 25 ani,eu cu sora ne revine partea tatalui mama trebuie sa cedeze partea ei la notariat. Mama are o casa la tara sta cu cineva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce e de facut in urmatoarele 2 cazuri cu proprietati? ... SilviuFrujina SilviuFrujina Buna ziua. Ce e de facut in urmatoarele 2 cazuri cu proprietati? Caz 1: tatal meu locuieste efectiv in casa parinteasca. Parintii lui au decedat in \'91 ... (vezi toată discuția)