Buna ziua. Mama mea a detinut un imobil al carui act de vanzare-cumparare este pe numele dansei.In ultima perioada a vietii ,mama s-a inbolnavit de Alzheimer iar concubinul cu care statea a dus-o la un notar unde a fost emis un act de donatie a jumatate din imobil pe numele acestuia, cealalta jumatate revenindu-mi mie, ca unic fiu mostenitor. Mentionez ca actul de donatie a fost emis dupa ce mama a fost diagnosticata cu aceasta maladie , eu afland despre acest act dupa decesul mamei. Intrebarea mea este daca acest act de donatie este legal.
Daca sunteti in posesia actelor medicale ale mamei solicitati la INML o expertiza si vedeti daca era in deplinatatea facultatilor, pt a putea face aceasta donatie.In functie de rezultat puteti solicita constatarea nulitatii donatiei.
cu asa diagnostic aveti sanse sa vi se admita actiunea de revocare a donatiei.puteti solicita constatarea nulitatii absolute a actului de donatie pe motiv ca mama dvs nu avea deloc discernamant la momentul semnarii actului.