avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Retineri angajatori si angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Retineri angajatori si angajati

Ce retineri la sursa trebuie sa fac dupa ultimele reglementari ale Codului fiscal:
- pensionarilor (administrator si femeie de serviciu)
- somerului (cenzor) ,iar
asociatiei de proprietari ce obligatii de plata trebuie calculate?
Daca exista contract de mandat si conventie civila de prestari servicii trebuie transmise la ITM,este nevoie de REVISAL ?
Lunar trebuie completata si transmisa Declaratia 112?
Contractele ,REVISAL-ul (daca este cazul) si Declaratia 112 de catre cine trebuie intocmite?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:26, 12 Iunie 2011
Prin revisal se transmit doar contractele de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de munca si revisalul m3dyk m3dyk La o asociatie de proprietari am 3(trei) persoane pe lista de plata si nu stiu ce contract trebuie incheiat pentru fiecare: - administrator = ... (vezi toată discuția)
Obligatii buget asoc propr. machiador machiador Subiect: obligatii fiscale la buget Pentru o asoc. propr. e corect cum am procedat privind retinerile la buget ,astfel: - pt.functia de presedinte ... (vezi toată discuția)
Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)