am un dosar de partaj cu fosta sotie ,se judeca drepturile ei asupra casei care am construit-o eu singur terenul fiind mostenire de la parinti din 2001.ne-am casatorit in 2004 si ne-am despartit in 2009 ,eu am lucrat in italia din 2001,ea a lucrat doar un an.am facut actele la casa vanzare cumparare pe numele la amandoi cand ne-am casatorit .am pus martori si probe in dosar care dovedesc asta.intrebarea mea este ce alte probe mai pot folosi ca sa nu beneficieze de munca mea ci doar de ce ii apartine legal.mentionez ca am avut conturi separate eu am intretinut-o iar banii ei si ia luat cand ne-am despartit.ce alte probe sa mai pun?multumesc anticipat pentru ajutor.#-o
A solicitat avocatul 80% casa a evaluat-o la 20000 de euro insa nu stiu ce inseamna sulta sau cum se calculeaza masa totala de partaj tinind cont ca banii ei nu i-am impartit niciodata,nu stiu cat ar trebui sa fie sulta caci ea mi-a cerut 15000.procesul dureaza de trei ani si relatiile care le are ma fac sa cred ca nu am nici o sansa.multumesc.
Succesiune
Paula Tudor
Va ofer urmatoarea speta:
Se dau doi soti si trei copii: doi copii ai sotului dintr-o casatorie anterioara si unul cu sotia actuala. Sotul decedeaza, ... (vezi toată discuția)