avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... introducerea altui parat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

introducerea altui parat

In afara cazului de introducere a altui parat in proces inainte de judecarea fondului mai sunt alte posibilitati de introducere a altui parat intrun proces ?
La apel se mai poate ?
La recurs ,prin casarea hot din apel si retrimitere ? multumesc
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 17:01, 19 Iunie 2011
La recurs eu am devenit parat.Mi s-a cerut intimpinare;eu tr.sa combat motivele invocate de cel care a cerut recursul; recurentul a invocat art 304 alin 9. acest alin.,9, daca e admis conduce la modificarea sentinteiDaca eu nu cer casarea ci admiterea deciziei de apel,judecatorul poate hotara casarea fara ca aceasta sa fie ceruta de niciuna din parti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte in proces geavela geavela Recursul poate fi facut numai de parat si reclamant?sau si de catre alte persoane juridice care au participat la apel? (vezi toată discuția)
Neregularitate act procedura bufa bufa cf art 108 c.p.c., daca municipiu a participat la fond si la apel fara sa faca cerere de interventie ,iar partile nu au intervenit,neregularitatea se acopera ... (vezi toată discuția)
Exceptie ovidiu7 ovidiu7 doresc sa aflu ce inseamna fiecare -exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si -exceptia lipsei calitatii procesuale pasive Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)