avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

am inmatriculat o masina second hand adusa din germania in anul 2009 si am platit taxa de inmatriculare in valoare de 4617.00 ron in data de 04 06 2009.Intrebarea mea este ma incadrez la restituirea taxei auto? Care sunt pasii pe care trebuie s-ai urmez si ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:29, 13 Iunie 2011
Va incadrati ,deoarece termenul pentru cererea de restituire a taxei auto este de 3 ani de la data platii acesteia. Trebuie sa aveti originalul chitantei prin care ati achitat aceasta taxa. Se poate recupera pe cale judecatoreasca, deci apelati la un avocat pentru a va rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare medan_ramona medan_ramona Buna ziua.Daca am cumparat un autoturism din Germania, luna trecuta, mai platesc taxa de inmatriculare? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto d807 d807 ce sanse am sa recuperez taxa auto de prima inmatriculare?vreau sa dau in judecata sa recuperez taxa.dar ar fi o probleme, nu mai am foaia de calcul a taxei, ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru - restituire diferenta ancarapan ancarapan am platit taxa de prima inmatriculare in octombrie 2008 pt o masina second hand adusa din Germania-2300 euro.Conform taxei de timbru in vigoare de la 15 ... (vezi toată discuția)