avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru - restituire diferenta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru - restituire diferenta

am platit taxa de prima inmatriculare in octombrie 2008 pt o masina second hand adusa din Germania-2300 euro.Conform taxei de timbru in vigoare de la 15 aprilie a.c. pt acelasi autovehicul valoarea ar fi acum de 600 euro.Pot cere restituirea diferentei?
Cum procedez,unde ma adresez si ce acte imi sunt necesare?
Multumesc mult pt sfaturi!
Cel mai recent răspuns: kaputez , utilizator 16:27, 16 Aprilie 2013
salut Anca,

In aceeasi situatie sunt si eu:( stie cineva rezolvarea la aceasta intrebare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto ancarapan ancarapan am inmatriculat o masina second hand adusa din germania in noiembrie 2008.vreau sa stiu daca beneficiez de restituirea taxei de prima inmatriculare prevazuta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare mirceapatrascu mirceapatrascu Am inmatriculat in anul 2008 un autoturism adus din Germania(second hand) si tot atunci am platit taxa de poluare . Acum vreau sa o radiez din circulatie . ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)