avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... restituire taxa auto
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

restituire taxa auto

am inmatriculat o masina second hand adusa din germania in noiembrie 2008.vreau sa stiu daca beneficiez de restituirea taxei de prima inmatriculare prevazuta de ordonanta adoptata recent de parlamentul romaniei si cui trebuie sa ma adresez.mentionez ca in 2011 am facut o solicitare la adf sector 1 prin care am solicitat restituirea taxei ca fiind neconforma cu preverile ue,dar mi s-a raspuns ca nu e cazul..
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 22:51, 22 Octombrie 2012
La administratia financiara sector 1, mentionati in baza carei legi solicitati restituirea.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
gmancila, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare irina2011 irina2011 Buna seara, ma poate lamuri cineva daca pentru recuperarea taxei de poluare mai este necesara cererea de restituire adresata organului fiscal care a calculat ... (vezi toată discuția)
Taxa auto alex3x alex3x În 14 noiembrie 2011 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat o decizie aşteptată cu mare interes în mediul juridic, decizie care putea avea ... (vezi toată discuția)