avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

Buna ziua.Daca am cumparat un autoturism din Germania, luna trecuta, mai platesc taxa de inmatriculare?
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 14:32, 24 Octombrie 2012
Daca auto. este second-hand aveti 2 posibilitati: 1 nu achitati taxa - actionati in judecata Institutia Prefectului - Serviciul inmatriculari si solicitati inmatricularea acestuia fara plata taxei
2 achitati taxa si solicitati apoi restituirea acesteia chemand in judecata finantele.
Masina este second-hand.Am auzit ca s-a suspendat taxa dar nu stiu exact in ce conditii,puteti sa ma lamuriti va rog.Multumesc
Taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 ramane suspendata pana in 2013

24 Octombrie 2012 Roxana Neagu

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare jacquelline jacquelline Va rog sa-mi dati si mie niste lamuriri cu privire la taxa de prima inmatriculare pentru atoturism second hand adus din tara UE(este suspendata sau nu / se mai ... (vezi toată discuția)
Din 14 nov. 2011 iccj a admis un ril prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare Roland Mindrila Roland Mindrila La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara  Cei care refuza sa o achite vor avea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)