avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... promotii prin management defectuos,afectind timpul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

promotii prin management defectuos,afectind timpul clientilor,in supermarket

Intr-un supermarket se facea o promotie la un produs,prin micsorarea pretului de achizitie,pe care il platea clientul.Am luat acel produs,bazindu-ma pe promotia care se facea.La casierie am avut surpriza sa constat ca produsul respectiv avea pretul,in programul casieriei respective,fara reducerea facuta de promotie,diferenta dintre pretul initial si promotie facindu-se la o alta casierie,unde bineinteles se formase o coada foarte lunga.Aceasta"strategie"neafisata la pretul de raft,menita sa atraga clientii sa cumpere produsul,dar afectint foarte mult timpul clientilor,prin starea la doua cozi pentru a achizitiona un produs,in mod nejustificat,o consider o eroare crasa de viziune manageriala.Ce se poate face in acest caz, in afara de a anunta OPC-ul,ceea ce intentionez sa fac,dar cu mare scepticism,avind in vedere ca este vorba de un supermarket?
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 00:34, 15 Iunie 2011
E ciudat. Reducerea aia daca exista trebuie sa fie valabila oricum. Cine stie ce jmecherie fac ei de fapt. Oricum, adresati-va OPC.
Si ce sa faca OPC-ul?
Precum singur ati afirmat, este vorba de o deficienta manageriala care insa nu va cauzeaza direct un prejudiciu. Oferta ramane valabila nu s-au angajat cu nimic dpdv al timpului cat stai la coada. Daca vrei cumperi, daca nu nu.

Personal am stat o data (si ultima data) la coada vreo 4 ore, la deschiderea unui supermarket care a oferit reduceri considerabile si reale. Si au fost deschise vreo 20 de case. Nimeni nu m-a despagubit pentru timpul pierdut. Dar reducerea reala a insemnat peste 100 Euro economie, deci peste 25 Euro/ora de lucru, pardon de asteptare.

Nu OPC iti va rezolva problema. Ci reclama pe care le-o faci. Si poate daca le comunici cu zambetul pe buze ca pentru reclama ce le-o vei face nici macar nu vrei vreun onorariu, poate isi vor schimba atitudinea si modul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselarea consumatorului in supermarket-uri balerina balerina De multe ori in Supermarket-uri pretul de la raft nu corespunde cu pretul batut la casa de marcat. Si ...bineinteles mi s-a intimplat... , am fost la ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)