avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere SRL cu asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere SRL cu asociat unic

Este vorba de un SRL cu asociat unic radiat in martie 2011 (data pronuntarii hotararii tribunalului), a carei radiere a fost inregistrata si pe site-ul ONRC cu data de 12.05.2011 si de asemenea societate apare radiata cu data anterior mentionata si pe mfinante.ro.
Intrebarea mea este daca in aceste conditii :
1 mai am obligatia sa mai depun vreo declaratie la fisc (citeam ceva de un bilant de inchidere) sau sa mai fac vreun demers ?
2. trebuie sa obtin vreun certificat constatator al radierii de la ONRC?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: krismon , utilizator 21:23, 15 Iunie 2011
Daca instanta a dispus radierea societatii nu mai aveti nevoie sa depuneti declaratii la fisc.
Contra cost puteti sa obtineti de la registrul comertului un certificat constatator care atesta faptul ca societatea a fost radiata.
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)
Radiere srl cu asociat unic krismon krismon buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Este vorba de un SRL cu asociat unic, fara datorii, ce a fost radiat la data de 31.03.2011 (data ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate lorellay lorellay Buna ziua, Am o societate infiintata cand eram studenta in anul 2004.Societatea nu a avut niciodata activitate. In anul 2006 am primit citatie pentru ... (vezi toată discuția)