avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... In cat timp se prezinta o documentatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

In cat timp se prezinta o documentatie?

Buna ziua as dori sa va intreb in cat timp este obligat administratorul sau presedintele sa prezinte documente referitoare la montarea si achizitionarea unei centrale si ce articol prevede acest lucru?multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:28, 14 Iunie 2011
La ce fel de centrala va referiti si cui sa prezinte documentatia?
centrala de bloc. documentatia sa o prezinte locatarilor:cat a costat in ce stadiu sa afla lucrarile,etc
In fiecare etapa se pot prezenta, afisa, informatii de interes general.
Daca exista specialisti printre proprietari, acestia pot cere ei insisi documentatia, nu trebuie sa astepte....
Problema achizitionarii unei centrale de bloc nu se compara cu montare unui geam de la intrarea in bloc, asa ca intrebarea dvs. pe cat ma surprinde, cu atat mai mult ma ofenseaza pe mine un simplu utilizator al forumului care nu am treaba cu asociatia dvs., pentru ca iata, daca mai era cazul, un exemplu de intrebare care denota ca un proprietar de rand nu-si cunoaste drepturile (nu zic de obligatii ca si-acolo, sigur sunt lacune) de membru al unei as. prop.
Pai bine domnule, puteti sa ne spuneti si noua cam sta treaba pe-acolo? Ati hotarat impreuna sa va montati centrala de bloc? V-a fost impusa o firma anume? Stiti valoarea devizului, ce lucrari suplimentare trebuiesc facute, care at fi costurile viitoare la incalzire (macar asa informative), care ar fi avantajele si dezavantajele montarii unei centrale de bloc?
Acum dupa ce v-ati pricopsit cu aceasta centrala, i-ati luat de fraieri pe administrator si pe presedinte ca nu va informeaza despre costuri si stadiul / graficul lucrarilor! Bravos!
Iata @elga50 va raspuns, sunteti multumit ? Era si greu de anticipat.
Initiatorul topicului are dreptate sa intrebe despre unele drepturi ale sale, pentru ca in multe asociatii, presedintele se comporta ca un director de intreprindere uitand de exemplu, ca este totusi vecin cu cei care l-au ales sa termine un mandat.Ales acolo nu mai explica activitatea( sau intentia sa) tuturor vecinilor ca sa nu-si raceasca gura sau invata sa se strecoare prin umbra pentru a evita intalnirea cu oamenii.

Domnule B.Constantin de ce nu ne spuneti si noua daca a-ti fost sau nu pe la asociatie si la ce intrebari nu a vrut administratorul sau presedintele sa va raspunda?.:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debsansare centrala bloc / montare centrala de apartament buna ... ot89 ot89 Debsansare centrala bloc / Montare centrala de apartament Buna ziua, Dorim sa ne debransam de la centrala blocului datorita costurilor, respectiv instala ... (vezi toată discuția)
Montare camere de supraveghere in bloc si lift Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Buna ziua. Presedintele si administratorul blocului doresc sa instaleze doua camere de supraveghere, una la intrare in bloc (exterior sau interior) si una in ... (vezi toată discuția)
Problema cu gazele si intretinere DonSebi DonSebi Am si eu o intrebare... Am un apartament care l-am primit mostenire si are datori de 10000 la intretinere ... si as vrea sa bag Centrala termica :) Se poate si ... (vezi toată discuția)