Am si eu o intrebare... Am un apartament care l-am primit mostenire si are datori de 10000 la intretinere ... si as vrea sa bag Centrala termica :) Se poate si fara acordul asoctiatiei? ( Nu am gaze bagate ) . Astept un raspuns cat mai repede Multumesc
Exista procedura legal prevazuta care obliga ca solicitantul sa detina acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari-acord exprimat prin hotarare de catre adunarea generala
Cum dv va inregistrati cu sume cu titlu de restanta,asociatia nu va da curs solicitarii dv
Daca nu aveti bransament la gaze cu ce alimentati CT ?
Pai dvs. ce credeti? Aveti o restanta de 10000 lei, in schimb v-ati pricopsit cu o locuinta de catva zeci de mii de euroi si ati vrea sa nu va stea nimeni in cale pentru a va monta CT. Bravos donsebi... Pai ce fel de don esti matale?
Mergeti la asociatie, discutati, luati-va un angajament de plata - adica esalonati suma respectiva pe o perioada mai mare de timp (ei, o sa fiti nevoiti sa achitati si niste penalizari acolo...), obtineti acordul as. prop. si va bagati gaze. Altfel cum? Unii's destepti si altii prosti? S-au intalnit unii cu altii pe scara blocului?
DonSebi cred ca este o gluma ca sa nu zic un " misto " pai unde ati vazut dvs. o restanta la intretinere asa de mare ? ce au pazit responsabilii asociatiei si apropo : cum stati cu platile la beneficiari ( apa , gaze , lumina ) sau nu aveti asa ceva ? sau ati gresit vreun zero ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Montaj ct
adridalma
Buna seara ! Am montat o centrala de apartament cu o firma care a solicitat ca acte o copie de buletin, una dupa actul casei si o factura de gaze. Dupa montaj ... (vezi toată discuția)