avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara! Am o matusa care a primit o somatie de executare silita in termen de o luna.Pentru o datorie de 800 lei unei firme de asigurari scrie ca ii pune sechestru pe apartamentul proprietate,alte venituri neavand.Intrebarile mele sunt: daca apartamentul se va scoate la licitatie si daca diferenta dintre suma obtinuta din licitatia apartamentului si cea de 800 lei datorata se va da proprietarei?
Cel mai recent răspuns: xadrianx , utilizator 19:50, 13 Iunie 2011
diferenta ii va reveni matusii dvs. insa nu poate face rost de acea suma? totusi pt 800 de lei sa piarda casa e prea dramatic.
Multumesc pentru raspuns! Din fericire pentru ea ii voi plati eu aceasta suma,numai ca nu stiu ce rezolv,mai are inca cateva somatii de la banci pentru inceperea procedurii de executare silita.
Legislatia actuala nu prevede o limita de suma pentru a executa silit bunuri mobiliare/imobiliare. Singura prevedere legala este ca in cazul minorilor si persoane cu dizabilitati, executarea sa se face incepand cu cea mobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vecin cu credit pe apartament mariantrifan mariantrifan Buna ziua O matusa sa judecat cu un vecin , in urma procesului acesta trebuie sa ii plateasca daune si cheltuieli de judecata. A contactat un executor pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita razvan22 razvan22 buna seara.am o intrebare o vecina a avut de plata 1300 lei la electrica si a fost chemata in istanta sa castigat de catre electrica azi a primit o somatie de ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita roberth roberth Buna ziua, m-am tot uitat pe forum dar nu am gasit exact ceea ce ma intereseaza. Am contractat in 2008 un imprumut de refinantare de 54 000 lei la o banca. Am ... (vezi toată discuția)