Buna seara! Am o matusa care a primit o somatie de executare silita in termen de o luna.Pentru o datorie de 800 lei unei firme de asigurari scrie ca ii pune sechestru pe apartamentul proprietate,alte venituri neavand.Intrebarile mele sunt: daca apartamentul se va scoate la licitatie si daca diferenta dintre suma obtinuta din licitatia apartamentului si cea de 800 lei datorata se va da proprietarei?
Multumesc pentru raspuns! Din fericire pentru ea ii voi plati eu aceasta suma,numai ca nu stiu ce rezolv,mai are inca cateva somatii de la banci pentru inceperea procedurii de executare silita.
Legislatia actuala nu prevede o limita de suma pentru a executa silit bunuri mobiliare/imobiliare. Singura prevedere legala este ca in cazul minorilor si persoane cu dizabilitati, executarea sa se face incepand cu cea mobiliara.
Executare silita
razvan22
buna seara.am o intrebare o vecina a avut de plata 1300 lei la electrica si a fost chemata in istanta sa castigat de catre electrica azi a primit o somatie de ... (vezi toată discuția)