Cind primaria e chemata in instanta ,neavind capacitate procesuala,cine se prezinta la instanta?Primaria este o structura alcatuita din primar,viceprimar si secretar....
Am aratat ca eu, ca reclamant, am fost in necunostinta a legii cind am chemat la judecata primaria;insa , am mai avut alt proces tot cu primaria ,de emitere a dispozitiei (,pt ca trecusera 8 ani si nu m-i se mai elibera odata);si primaria nu a invocat atunci nicio exceptie !asa ca nu era logic si acum sa chem la judecata tot primaria!?
Iar ca moderator tr.sa aveti solutii constructive,nu ca aceea de pierdere a procesului.acest lucru e cel mai simplu ,dar si cel mai nedrept,atunci cind pe fond dreptatea iti apartine(doar cele doua hotarari,fond si apel, fusesera cistigate de mine
Am mai raspuns la problema aceasta de mai multe ori si de fiecare data am scris acelasi lucru: Doar daca ne formalizam excesiv se poate respinge o actiune cu motivarea ca a fost chemata in judecata o entitate fara personalitate juridica numita "primarie". Am arata si pe ce ma bazez: chiar multpreainteleptul nostru legiuitor a folosit de cateva ori in textul unor acte normative diferite termenul "primarie" pentru a desemna autoritatea administrativ teritoriala.
Nedumerire
lotuss
Sunt nedumerita.In ce calitate s-a putut prezenta Primaria chemata in judecata la fond si la apel ,unde a cerut mereu recurs si s-a prezentat in cunostinta de ... (vezi toată discuția)
Exceptie
ovidiu7
doresc sa aflu ce inseamna fiecare
-exceptia lipsei capacitatii procesuale de folosinta,si
-exceptia lipsei calitatii procesuale pasive
Ele se suprapun ... (vezi toată discuția)