avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ajutor- mijloace fixe care nu apar in balanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ajutor- mijloace fixe care nu apar in balanta

Am maine o invitatie de la Adsministratia Financiara 4 si trebuie sa duc printre altele o lista cu mijloacele fixe ale societatii. Firama a fost deschisa in 1997 si a fost suspendata din 2009 pana in 2011 aprilie. Nu am preluat de la fosta contabila nici o lista a mijlocelor fixe iar in balanta nu imi apare nici un cont de imobilizari. Ce pot sa fac?
Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 13:59, 17 Iunie 2011
Puteti face o comisie de inventariere si sa le evaluati, inregistrandu-le in contabilitate. Pentru ce a fost inainte nu ar trebui sa raspundeti Dvs.

Succes!
Poate ca s-a terminat cu amortizarea si nu a mai preluat in balanta conturile cu sold zero. Trebuie sa vedeti in registrul inventar daca apare ceva. Adica nu stiti daca firma are sau a avut mijloace fixe sau stiti sigur ca sunt si fosta contabila nu v-a dat listele mijloacelor fixe si cu tabelul centralizator al lor?
dissy a scris:

Am maine o invitatie de la Adsministratia Financiara 4 si trebuie sa duc printre altele o lista cu mijloacele fixe ale societatii. Firama a fost deschisa in 1997 si a fost suspendata din 2009 pana in 2011 aprilie. Nu am preluat de la fosta contabila nici o lista a mijlocelor fixe iar in balanta nu imi apare nici un cont de imobilizari. Ce pot sa fac?
Va rog sa ma ajutati.

Este chiar imposibil ca societatea sa nu aiba IMOBILIZARI?
Administratorul/rii, asociatii habar nu au?
Contabilul firmei in cel mai bun caz, pe baza de imputernicire/contract prestatii poate numai sa reprezinte firma, nicidecum sa dea sama despre starea firmei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul inventar ContSters245954 ContSters245954 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva daca si conturile de amortizari se trec in registru inventar si daca da pe ce baza se face inventarierea lor? ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidenta ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In cazul in care in urma inventarierii comisia propune scoatere din evidenta unui antivirus expirat, acesta se mai evidentiaza in lista de ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere srl ionutsv ionutsv Buna ziua, Am vrut sa radiez un SRL luna trecuta si mi s-a solicitat un certificat fiscal. Ca urmare a controlului efectuat am fost informati ca in ultimii ... (vezi toată discuția)