avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen publicitate?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen publicitate?

Buna seara,

Am si eu o intrebare: o firma are un magazin, iar deasupra magazinului are mult spatiu pe care se gandeste sa il foloseasca drept spatiu de publicitate pentru altii, adica sa inchirieze spatiul (in mp2) ptr o suma de lei. (bannere publicitare). Ce cod trebuie autorizat ? Trebuie autorizatii de la primarie pentru asa ceva?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 15:53, 15 Iunie 2011
Codul CAEN ar putea fi acesta: 6820 - Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate;
In mod normal ar trebui sa obtineti de la primarie autorizatie de functionare pentru aceasta activitate.
In opinia mea depinde cui inchiriati spatiul. Daca beneficiarul este o firma de publicitate care amplaseaza afisajul si il vinde mai departe clientului final atunci este o simpla inchiriere de mp de fatada iar activitatea de publicitate o face firma specializata. Deci dvs nu aveti nevoie de cod caen special sau de autorizatii, firma specializata acoperind tot.
Daca insa vindeti spatiul unui client final atunci dvs sunteti executantul publicitatii si aveti nevoie atat de cod caen cat si de autorizatii de la urbanism.
Trebuie gandit asa: in mod evident se executa publicitate, intrebarea este cine o face si in mod evident nu beneficiarul ...
Multumesc @sad ptr raspuns.

@anicoara, firma inchireaza direct la client spatiul (in m2) pentru afisarea bannerului clientului.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial Cristina Gabriela 1980 Cristina Gabriela 1980 Am un spatiu comercial care este in prop mea si a sotului.Am avut un magazin in acest spatiu noi luand spatiu in comodat pe firma.Am inchis magazinul si acum ... (vezi toată discuția)
Subinchiriere liviu2379 liviu2379 Buna ziua, sunt o II cu cod caen 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, pot sa ... (vezi toată discuția)