avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Subinchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Subinchiriere

Buna ziua, sunt o II cu cod caen 8219 - Activitati de fotocopiere, de pregatire a documentelor si alte activitati specializate de secretariat, pot sa subinchiriez o parte din spatiu fara sa am cod caen pentru activitatea respectiva 6820 6820 Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:33, 4 Aprilie 2014
Nu.
In caz contrar, desfasurarea de activitati comerciale pentru care nu sunteti autorizat poate fi sanctionata cu pana la confiscarea in totalitatea a veniturilor obtinute din practicarea acestor activitati.
Mai mult, nu veti putea subinchiria daca in contractual de inchiriere pe care Dvs. l-ati semnat cu proprietarul spatiului va fost interzis sau nu vi s-a dat acordul de a subinchiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare pe cod caen inchiriere madalinap80 madalinap80 Buna ziua. Am un spatiu inchiriat de la un proprietar, PJ , spatiu unde desfasor activitate de prestari servicii. Doresc , ca la randul meu si cu acordul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru la registrul comertului REBIGA LILIAN REBIGA LILIAN Buna Ziua, Pentru inchirierea unui spatiu comercial de catre o societate comerciala cu domeniul de activitate Cod CAEN 6820 Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Pfa -cod caen 6820 crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Daca o persoana fizica isi face PFA pentru a putea inchiria mai multe spatii de la un alt proprietar ...codul CAEN 6820 se aplica sau nu ? Daca ... (vezi toată discuția)