buna dimineata,
sunt parte reclamanta intr-un proces de marire a pensiei de intretinere.fostul sot lucreaza in afara tarii,dar are contractul de munca in tara.a prezentat la primul termen o adeverinta cu 581 lei net,insa el castiga foarte mult, iar eu cu 150 lei nu pot sa cresc doi copii.nu vrea sa faca nici un fel de intelegere prinvind intretinerea copiilor . tara unde lucreaza este membra ue.ideea mea este sa fac , prin intermediul unui avocat o adresa catre ministerul de finante din acea tara ( nu stiu daca este corect ), pentru a prezenta veniturile sale ,pentru ca stiu ca lucreaza legal acolo.tradusa in limba respectiva si legalizata ( iarasi nu stiu daca trebuie si legalizata ) si sa primesc un raspuns .imi puteti spune daca este de ajutor in proces ceea ce vreau sa fac ?sau sa ma indrumati cumva ? multumesc
Din pacate va luptati cu morile de vant...Cereti instantei sa trimita adresa la firma respectiva...,dati instantei datele corecte ale angajatorului...Succes!!!
Casa
Eu12e
Bună ziua. Va rog sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez mia construit o casa în curtea părinților și nu mi-am făcut nici un act la casa.. Am trimis ... (vezi toată discuția)