avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere

buna dimineata,
sunt parte reclamanta intr-un proces de marire a pensiei de intretinere.fostul sot lucreaza in afara tarii,dar are contractul de munca in tara.a prezentat la primul termen o adeverinta cu 581 lei net,insa el castiga foarte mult, iar eu cu 150 lei nu pot sa cresc doi copii.nu vrea sa faca nici un fel de intelegere prinvind intretinerea copiilor . tara unde lucreaza este membra ue.ideea mea este sa fac , prin intermediul unui avocat o adresa catre ministerul de finante din acea tara ( nu stiu daca este corect ), pentru a prezenta veniturile sale ,pentru ca stiu ca lucreaza legal acolo.tradusa in limba respectiva si legalizata ( iarasi nu stiu daca trebuie si legalizata ) si sa primesc un raspuns .imi puteti spune daca este de ajutor in proces ceea ce vreau sa fac ?sau sa ma indrumati cumva ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 10:17, 14 Iunie 2011
Din pacate va luptati cu morile de vant...Cereti instantei sa trimita adresa la firma respectiva...,dati instantei datele corecte ale angajatorului...Succes!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara BEBELUSA77 BEBELUSA77 AS DORI SA STIU DE CE ACTE AM NEVOIE PT. CA COPILUL MEU SA PRIMEASCA PENSIE ALIMENTARA CALCULATA DIN SALARIUL PE CARE PARINTELE CELALALT IL PRIMESTE IN ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere platita partial ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, am doi copii incredintati mie in urma divortului de fostul sot.dupa actiunea de marire a pensiei de intretinere din luna iunie a.c, acesta nu ... (vezi toată discuția)
Casa Eu12e Eu12e Bună ziua. Va rog sa ma îndrumați cum trebuie sa procedez mia construit o casa în curtea părinților și nu mi-am făcut nici un act la casa.. Am trimis ... (vezi toată discuția)