avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

daca am avut 3 contracte care au expirat in data de 11 trebuiau inregistrate dar dat fiind faptul ca a fost weekend si zi libera le-am inregistrat azi, ce ziceti risc o amenda?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 14 Iunie 2011
Parerea mea este ca nu aveti de ce sa riscati o amenda ... in tacerea legii, sunt aplicabile prevederile art.101 C.proc.civ. privind calculul termenelor. si anume : Termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala, sau cand serviciul este suspendat, se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de prescriere WEO WEO Doresc sa introduc o actiune in pretentii. Termenul a inceput sa curga in 15 august 2008. Conf. art. 8 alin. 2 din decretul nr. 167/1958 termenul este de 3 ... (vezi toată discuția)
Intrebare nic1 nic1 ce inseamna recurs in 5 zile de la pronuntare? este vb de zile calendaristice sau lucratoare? (vezi toată discuția)
Pina cind curge termenul de 10 zile? glo glo am primit hotarrarea in data de 30.12. 2010 si am ca termen pentru calea de atac 10 zile. Cand expira cele 10 zile daca au fost sarbatorile? multumesc (vezi toată discuția)