avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare?
Discuție deschisă în Executare silită

executare?

Buna ziua,
In 2008 fratele meu m-a dat in judecata pt a ma scoate din indiviziune. Procesul s-a terminat in feb 2009 si el trebuin sa imi plateasca o suma de bani, lucru care nu s-a intamplat. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ContSters210360 , utilizator 16:00, 15 Iunie 2011
daca aveti o hotarare judecatoreasca mergeti cu ea la un executor judecatoresc
Solicitati investirea cu formula executorie, vedeti ca taxa de timbru este de 3% din suma ce vi se cuvine conform hotararii de partaj. Dupa incuviintarea cu formula executorie, mergeti la un executor judecatoresc si cereti punerea ei in executare. Puteti urmari silit imobilul pentru care v-ati judecat in litigiul de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punere in executare latura civila dintr-o hotarare penala ionu roman ionu roman cum se pune in executare partea legata de despagubiri din cuprinsul unei hotarari penale ramase definitive? se merge la executorul judecatoresc, se investeste ... (vezi toată discuția)
Investire hotarire judecatoreasca dobro dobro Buna ziua.am ohotarire care nu afost atacata cu recursin termenul legal.cum procedez sa o investesc cu formula definitiva si irevocabila?mentionez ca este o ... (vezi toată discuția)
Succesiune nicu_nae68 nicu_nae68 Tatal meu nu a lasat niciun testament(decedind in anul 2005). In 2007 am deschis proces la Jud.sect.6 succesiune-iesire din indiviziune .Fratele meu si mama ... (vezi toată discuția)