Buna ziua!
Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema.:">
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze un salariat care a fost concediat pentru motive disciplinare,in vederea reintegrarii,dupa ce acesta a contestat si a castigat procesul intentat firmei la care lucra.Mentionez ca hotararea nu a fost comunicata inca.Se va reintegra pe acelasi post avut anterior?Pe acest post a fost deja angajata alta persoana,contractul de munca al acesteia fiind pe perioada nedeterminata.Ce se intampla cu aceasta persoana?
Va multumesc mult de tot!
1. Salariatul respectiv va fi reintegrat pe postul detinut anterior concedierii.
2. Pentru persoana angajata pe acel post vedeti art.56 alin.1 lit.e C.mun. ce prevede ca, contractul individula de munca va inceta de drept ca urmare a admiterii cererii de reintegrare in functia ocupata de salariat a unei persoane concediate nelegal sau pentru motive neintemeiate, de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de reintegrare;
Multumesc mult d-le freeelis.
Revin cu o intrebare.Ce se intampla daca angajatorul a schimbat numele locului de munca (agentie postala),personalul deservit ramanand acelasi,structura agentiei fiind aceeasi?
Multumesc d-le freeelis.Ca de obicei foarte prompt.Indraznesc sa pun inca o intrebare.Se respecta ,de obicei,termenul de comunicare de 30 zile al instantei care a pronuntat hotararea?
In general, nu se respecta acest termen .. nerespecatarea lui nu poate aduce decat eventuale sanctiuni ale judecatorilor si nu conduce la nulitatea hotararii.
Concediere
gabieru
am fost concediat si am actionat institutia in instanta.
daca voi castiga procesul ce se intampla:
a) daca postul meu a fost ocupat
b) daca postul a fost ... (vezi toată discuția)