avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de inchiriere
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de inchiriere

In cazul inchirierii unui apartament, (avand in vedere ca toate contractele pentru utilitati sunt pe numele proprietarului), cum se poate demonstra ca unele facturi au fost platite de proprietar si nu de chirias? Toate facturile si chitantele indiferent cine le plateste sunt pe numele proprietarului.
Cel mai recent răspuns: genarul , utilizator 14:37, 14 Iunie 2011
De regula in contract este stipulat, asa cum prevede si legislatia, că facturile pentru utilitati sunt achitate de catre chirias.
Cititi contractul de inchiriere ...
Ultima modificare: Marți, 14 Iunie 2011
Carmen Chitu, Avocat
daca a fost incheiat un contract de inchiriere, trebuie sa existe in cuprinsul lui o clauza cu privire la plata utilitatilor; daca nu, se administreaza probatorii in acest sens intr-un eventual proces.
avocat Cristina Popescu
Exista in contract o clauza prin care chiriasul trebuie sa plateasca toate utilitatile. Si cu toate acestea nu a platit. Pentru a nu se sista furnizarea gazelor, energiei electrice etc. am platit eu proprietarul. Acum vreau sa-l dau in judecata. Cum demonstrez ca aceste ultime facturi au fost platite de mine? In primele luni de inchiriere a platit chiriasul. Toate facturile si toate chitantele atat cele platite de el cat si cele platite de mine au numele meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere utilitati pe firma de la o persoana fizica raccone raccone cum se pot deduce cheltuielile cu utilitatile pe o firma care a inchiriat un spatiu comercial de la o persoana fizica care este titular de contract la ... (vezi toată discuția)
Intrerupere energie electrica? Cris2005 Cris2005 Buna ziua, ma intereseaza daca proprietarul unui imobil poate intrerupe curentul unui imobil pentru a forta plecarea chiriasului cu care are contract de ... (vezi toată discuția)
Factura utilitati ORIONIMPEX ORIONIMPEX Sumele incasate pentru factura de utilitati de catre proprietar -persoana fizica de la chirias -persoana juridica ,conform contractului de inchiriere aql ... (vezi toată discuția)