avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Procedura in fata primei instante
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Procedura in fata primei instante

In cadrul unui proces ce a ramas in pronuntare mai pot fi aduse probe noi cu inscrisuri? Precizez ca partea adversa initial refuza sa se prezinte sau sa raspunzda interogatoriului propus ca proba.
Acum se repune cauza pe rol de catre instanta, pt a se lua la cunostinta de raspunsul la interogatoriu, care probabil ca va fi adus la cunostinta partii la termen.
Exista in sensul acesta o exceptie ce poate fi invocata pt a nu se mai tergiversa cauza la nesfirsit? In sensul de a nu se mai tine cont de documentele depuse la dosar dupa data raminerii in pronuntare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: clientX , utilizator 17:29, 14 Iunie 2011
probbail ca raspunsul la interogatoriu ajuns la dosar in ziua sedintei de judecata insa nu a fost si depus la dosarul cauzei. Din aceasta cauza s-a repus pe rol, ptr a iti comunica raspunsul si a putea sa iti modifici pledoaria finala in consecinta.
Foarte putin probabil. Instanta a mai luat un termen aminind pronuntarea, iar desi mai sunt acum doar 3 zile pina la noul termen nu e depus la dosar nici un inscris nou.
Ramin asadar la intrebarea mea initiala: se poate invoca vreo exceptie in sensul limitarii tergiversarii cauzei?
orice exceptie va majora termenul de solutionare deoarece ea se discuta in sedinta publica si este necesar ca si partea adversa sa isi exprime pozitia. nu v-ar avantaja.
Sincer, nu cred ca m-ati inteles.
Partea adversa, adica statul, nu are interesul sa se prezinte, nici sa raspunda, nici sa depuna inscrisuri.
Mizez ca la urmatorul termen nu va fi nici un inscris depus, si se va acorda un nou termen pt asta.
Nu partea adversa a repus pe rol dosarul.
Daca nu exista o procedura stricta referitor la tremenul pina la care se pot depune inscrisuri (ceea ce doresc eu sa ma informez), totul e abureala. Va dura asta pina cind reclamantul va renunta, intr-un fel sau altul, ori prin consternare, ori prin cesionare sau paradisuri fiscale.
Daca detineti un raspuns direct pe speta expusa, va invit sa incercam sa schimbam cite ceva din atitudinea autoritatilor statului asta.
Daca nu, asta-i tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a procesului atomol atomol Instanta de judecata poate sa repuna pe rol procesul civil dupa ce la ultima infatisare a spus sentinta in pronuntare? Mise pare dubioasa rau aceasta hotarare ... (vezi toată discuția)
Termen repunere pe rol ContSters228970 ContSters228970 Daca recursul a fost depus pe 04.08.2011, primul termen a fost pe 11.05.2012,si tot atunci a fost suspendat, la ce data se incheie daca nu se depun acte si nu ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare danalex1971 danalex1971 Locuiesc in strainatate si am fost citat in calitate de parat in proces civil.o singura data prin afisare la usa salii de judecata. Nu am stiut de acest lucru ... (vezi toată discuția)