avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare

Locuiesc in strainatate si am fost citat in calitate de parat in proces civil.o singura data prin afisare la usa salii de judecata.
Nu am stiut de acest lucru si nu m-am prezentat.
Instanta a constatat lipsa mea si a admis cererea reclamantului.
Acum se asteapta pronuntarea.

Intrebare

Se mai poate face in acest moment vreo contestatie prin avocat ptr amanarea pronuntarii, astfel incat sa pot depune si eu inscrisuri si dovezi in apararea mea?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:00, 30 Mai 2013
Nu, dar puteti face apel sau recurs, in functie de natura cauzei.

Luati urgent legatura cu un avocat, pentru a verifica daca mai sunteti in termen sa faceti acest lucru.
Ceva nu ati inteles bine si nici intrebarea dvs nu este corecta ! Deci daca s-a amanat pronuntarea nu are cum sa se fi admis cerera reclamantei pt ca inca nu s-a facut pronuntarea:(
Daca e amanata pronuntarea atunci ati putea trimite ceva inscrisuri la dosar, desi nu ar trebui sa mai fie avute in vedere, partea adversa nu le cunoaste, cel mult sa fie repusa cauza pe rol.

Daca s-a facut pronuntarea si se asteapta redactarea sentintei, atunci veti avea termen de declarare a unei cai de atac in termenul legal de cand primiti comunicarea sentintei.

Comunicati instantei macar o adresa unde sa fiti citat si sa vi se comunice sentinta.
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Probe propuse in lipsa uneia dintre parti lolo0112 lolo0112 in cazul in care am depus o cerere de amanare pentru a mi se comunica inscrisurile de la dosar(la al doilea termen si a doua amanare, prima amanare fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un proces pentru încredințare minor partea adversa ... Dan342 Dan342 Buna ziua! Am un proces pentru încredințare minor partea adversa a fost decăzuta din probe. La ședința actuală judecătorul i-a cerut să se prezinte cu ... (vezi toată discuția)