avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de poluare

In luna iulie 2009 am achizitionat un autoturism transporter second-hand din Germania pt care am platit taxa de poluare 2000 euro . Am sansa sa mai recuperez acesti bani in urma Deciziei CJUE de la inceputul lunii aprilie ? Ce trebuie sa fac ?
Va multumesc !
Se recupereaza taxa.
Trebuie introdusa actiune in instanta.
trebuie sa introduc direct actiunea in instanta sau trebuie sa depun prima data cerere de restituire la finante ?
Multumesc !
Mai intai cererea de restituire, apoi in instanta.
Da ,va recuperati taxa in integralitate impreuna cu dobanda si cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto popescuadr1an popescuadr1an Buna ziua, Am achizitionat un autoturism second-hand in decembrie 2008 si am platit pentru acesta taxa de prima inmatriculare in data de 12.12.2008.Aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare SC Global Expert Consulting SRL SC Global Expert Consulting SRL Buna ziua, in luna martie 2008, am achizitionat un autoturism in leasing financiar pentru care am platit la vremea aceea o taxa de prima inmatriculare (TPI) ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)