avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se intampla cu dosarele salariatilor daca firma s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se intampla cu dosarele salariatilor daca firma s-a desfiintat?

Un angajat a lucrat prin 1992 la o firma aproximativ 4 ani dar nu i s-a facut carte de munca, doar contract. Cand a plecat de la acea firma nu a primit nimic care sa ateste vechimea in munca. Omul vrea sa se pensioneze dar nu are trecuti in cartea de munca acei ani. Societatea respectiva s-a desfiintat acum 15 ani. A fost la Arhiva Nationala si cei de acolo i-au spus ca ei nu au cum sa-l ajute. Intre timp a aflat cum se numeste lichidatorul care s-a ocupat de toate demersurile dar si ei au spus acelasi lucru cand am sunat: nu avem cum sa va ajutam.
Sa inteleg ca omul ar trebui sa isi ia gandul de la acei ani si normal si de la pensionare ?.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 14 Iunie 2011
Incercati si la ITM ..depuneti o cerere prin care solicita eliberarea unei adeverinte de vechime pentru acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! 1.dacă am găsit arhivele unei societati comerciale ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! 1.Dacă am găsit arhivele unei societati comerciale desfiintate in 2002, dar acestea nu sunt preluate încă de o firma de arhivare, cum pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi recuperez cartea de munca?!!!!!! giuliatoc giuliatoc buna ziua.am o problem ,in 2005 am incetat sa mai lucrez la sc. comprel sa.,am plecat s-a muncesc in afra avand 2 copii in scoala si singura nu ma descurcam cu ... (vezi toată discuția)
Heelp - adeverinta vechime societate desfiintata Elssa Elssa Buna, O cunostinta a lucrat acum mult timp la o societate (acum 25 de ani) cu contract de munca. A lucrat aproximativ 2 ani la acea societate dupa care s-a ... (vezi toată discuția)