avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere cazier fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere cazier fiscal

Daca o firma cu asociat unic ,nu a mai depus bilant,declaratii etc. la finante din 2006,exista posibilitatea de a radia cazierul fiscal?
Cel mai recent răspuns: bascone , utilizator 12:36, 17 August 2011
si eu am aceeasi intrebare ! mentionez ca firma mea a fost deja dizolvata si radiata !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea faptelor din cazierul fiscal - problema - vid legislativ dan_cs dan_cs Buna ziua, Am fost administratorul unei firme. Pentru intarzierea depunerii declaratiilor, firma a fost declarata inactiva. In sept 2011, am depus ... (vezi toată discuția)
Nedepunerea situatiei financiare anuala pe anul 2011 carramia carramia Buna ziua, Am infiintat in 2006 o societate comerciala impreuna cu fostul meu sot , cetatean italian, amandoi asociati cu drepturi 50%, dansul fiind ... (vezi toată discuția)
Radiere firma babaangi babaangi Buna ziua! Va rog foarte mult sa ma ajutati. Am ajuns in stadiul de a radia firma (ultima faza). Am fost la finante sa cer acel certificat fiscal prin care sa ... (vezi toată discuția)