avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata intretinerii

doresc sa stiu si eu cum se calculeaza si cum se noteaza pe avizier.exemlu ; intr-o gars care au stat 2 pers (acum nu mai locuieste nimeni)pe avizier sunt trecute 2/2 ce inseamna asta.din cate stiu eu se trece 1/1....cine ma poate lamurii si pe mine .am intrebat administratorul si mi-a zis ca daca au locuit 2 pers inainte acum ne mai locuind nimeni se pun consumabilele la 2 pers adica lumina de pe scara se plateste de la 2 pers,apa la fel etc este corect??
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:23, 15 Iunie 2011
Daca nu locuieste nimeni se trece zero persoane si nu se plateste cheltuieli pe persoana si se platese numai pe cota parte indiviza.:hammer::help::rtfm:
Am o banuiala, dar astept un raspuns de la dvs.
Deci nu stiti ce inseamna 2/2. Ok. Nu stiti, insa afirmati ca stiti ce inseamna 1/1, asa ca am rugamintea sa ne spuneti, ce inseamna 1/1. Merci.
Legal, conform HG 1588/2007 Normele de aplicare a Legii 230.2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari, cheltuielile impartite pe numar de persoane sunt:
- electricitatea;
- gazele;
- salubritatea;
Daca nu sta nimeni acolo trebuie trecut la numar de persoane 0 si deci veti fi scutit de plata celor enumerate mai sus.

Ceea ce spune administratorul dv. se imparte la cota-parte indiviza (suprafata apartamentului), nicidecum pe numar de persoane.
auziti domnule administrator,nu am spus ca nu stiu am spus exact ce este trecut la avizier la nr de pers intr-un apartament gol. nu stiu ce inseamna la unii administratori ,
Asa reiese din topic, ca ati locuit doua persoane, ca acum nu mai locuieste nimeni, deci zero persoane, insa pe lista de plata este trecut la nr. de persoane 2 /2 si ca nu stiti ce inseamna asta. Bun, nu stiti ce inseamna asta, insa mai departe afirmati ca ”eu stiu ca se trece 1/1” (in asemenea situatii probabil, nu?) si eu v-am intrebat ce inseamna 1/1, daca tot ati spus ca stiti, repet, spuneti-mi si mie, ca sunt eu administrator, dar nu le stiu pe toate si apoi aici pe forum,mai invatam si unul de la altul. Pe bune, fara misto! Daca vreti sa va ajutam, ajutati-ne sa intelegem ce vreti...
Apoi, bun, administratorul nu a stiut sa va raspunda, dar altul mai bine pregatit nu aveti in asociatie (conducere), sa lamureasca proprietarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere probleme NYCKOLL NYCKOLL Buna ziua! Am un ap. cu 2 camere,situat la parter, care este liber din august anul trecut( consum 0, persoane 0). In schimb intretinerea imi vine mai mult de ... (vezi toată discuția)
Zero persoane la intretinere carmen craiu carmen craiu Pot fi trecute 0(zero) persoane la intretinere? (vezi toată discuția)
Plata intretinere in caz de deces jann jann In luna aprilie am anuntat administratorului decesul soacrei mele.De atunci nimeni nu a mai locuit acolo. Intrebarile mele sunt:1-: este posibil ca pt luna ... (vezi toată discuția)