doresc sa stiu si eu cum se calculeaza si cum se noteaza pe avizier.exemlu ; intr-o gars care au stat 2 pers (acum nu mai locuieste nimeni)pe avizier sunt trecute 2/2 ce inseamna asta.din cate stiu eu se trece 1/1....cine ma poate lamurii si pe mine .am intrebat administratorul si mi-a zis ca daca au locuit 2 pers inainte acum ne mai locuind nimeni se pun consumabilele la 2 pers adica lumina de pe scara se plateste de la 2 pers,apa la fel etc este corect??
Daca nu locuieste nimeni se trece zero persoane si nu se plateste cheltuieli pe persoana si se platese numai pe cota parte indiviza.:hammer::help::rtfm:
Am o banuiala, dar astept un raspuns de la dvs.
Deci nu stiti ce inseamna 2/2. Ok. Nu stiti, insa afirmati ca stiti ce inseamna 1/1, asa ca am rugamintea sa ne spuneti, ce inseamna 1/1. Merci.
Legal, conform HG 1588/2007 Normele de aplicare a Legii 230.2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari, cheltuielile impartite pe numar de persoane sunt:
- electricitatea;
- gazele;
- salubritatea;
Daca nu sta nimeni acolo trebuie trecut la numar de persoane 0 si deci veti fi scutit de plata celor enumerate mai sus.
Ceea ce spune administratorul dv. se imparte la cota-parte indiviza (suprafata apartamentului), nicidecum pe numar de persoane.
auziti domnule administrator,nu am spus ca nu stiu am spus exact ce este trecut la avizier la nr de pers intr-un apartament gol. nu stiu ce inseamna la unii administratori ,
Asa reiese din topic, ca ati locuit doua persoane, ca acum nu mai locuieste nimeni, deci zero persoane, insa pe lista de plata este trecut la nr. de persoane 2 /2 si ca nu stiti ce inseamna asta. Bun, nu stiti ce inseamna asta, insa mai departe afirmati ca ”eu stiu ca se trece 1/1” (in asemenea situatii probabil, nu?) si eu v-am intrebat ce inseamna 1/1, daca tot ati spus ca stiti, repet, spuneti-mi si mie, ca sunt eu administrator, dar nu le stiu pe toate si apoi aici pe forum,mai invatam si unul de la altul. Pe bune, fara misto! Daca vreti sa va ajutam, ajutati-ne sa intelegem ce vreti...
Apoi, bun, administratorul nu a stiut sa va raspunda, dar altul mai bine pregatit nu aveti in asociatie (conducere), sa lamureasca proprietarii?
Intretinere probleme
NYCKOLL
Buna ziua! Am un ap. cu 2 camere,situat la parter, care este liber din august anul trecut( consum 0, persoane 0). In schimb intretinerea imi vine mai mult de ... (vezi toată discuția)