Buna ziua, am o intrevare la care nu am primit nici un raspuns pana acum. La itm se cere ca situatia lunara a salariatilor sa fie semnata de catre un inspector resurse umane. Clar, acum trebuie sa mai facem niste cursuri.....ma rog... Intrebarea mea este, daca o persoana cu master in managment public, are astfel de competenta.
Noua reglementare privind REVISAL-ul si aplicabila de la 01.08.2011 prevede ca, completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre angajator. ... Asadar, legea nu distinge ce calificare trebuie sa aiba acea persoana desemnata de angajator sa completeze si sa transmita REVISAL-ul.
Revisal
camicami
Cat de important este sa apelam la o persoana calificata in resurse umane incepand cu 01.08.2011 , chiar daca HG.500/2011 nu mai prevede acest lucru ca fiind ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme
dumi32
Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)
Revisal iru
DiaD
Conform HG 500/2011 angajatorul este obligat sa intocmeasca o decizie interna prin care sa nominalizeze o persoana responsabila cu gestionarea datelor Revisal, ... (vezi toată discuția)