avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... petitie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

petitie

Buna !
Am si eu o intrebare legata de o petitie.Prietena mea vrea sa sesizeze o evaziune fiscala.Un propietar,unde a stat in kirie si care nu si-a declarat venitul provenit de pe inkirierea spatiului si nici nu vrea sa ii mai dea garantia inapoiX-(,asa ca s-a gandit sa plateasca macar impozit si o amenda ptr ''bunul'' lui simt.I s-a spus ca trebuie sa faca o petitie in care sa scrie totul in ea.Problema e ca nu stiu nici unu cum sa facem acea petitie si unde trebuie sa o ducem.#-o
Va multumesc,anticipat :)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 14 Iunie 2011
Trebuie sa descrieti faptele asa cum au fost, ca pe o poveste, si depuneti "petitia" la parchetul in raza caruia se afla domiciliul persoanei respective/unde se afla locuinta respectiva.
Sesizarea o puteti face la Garda Financiara , la ANAF sau la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de garantie GABRIELA HANEA GABRIELA HANEA buna ziua am avut un contract de garantie si s-au retras sume din salariu in baza acestui contract. Am plecat in somaj prin reducerea postului. Am facut ... (vezi toată discuția)
Unde se face sesizarea pentru evaziune fiscala? perlutina perlutina Unde se depune sesizarea pentru evaziune fiacala? La politie parchet sau circa financiara? (vezi toată discuția)