avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde se face sesizarea pentru evaziune fiscala?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde se face sesizarea pentru evaziune fiscala?

Unde se depune sesizarea pentru evaziune fiacala? La politie parchet sau circa financiara?
Cel mai recent răspuns: dragonel , utilizator 17:54, 28 Noiembrie 2011
eu am intrat pe siteul anaf la sectiunea sesizari, petitii si am trimis online o sesizare.
Vei primi raspuns. Dar trebuie sa iti complectezi toate datele tale altfel sesizarea ta nu va fi luata in considerare. La fel e si la garda financiara
Oare :-/, fapta patronului unei societati de instalatii, - de a nu incheia contract si a nu emite chitanta pentru tariful perceput si incasat ( plus ca te-a mai inselat si la materialele folosite),poate constitui un element al infractiunii de "evaziune fiscala??:training:
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
dragonel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca un patron nu isi plateste datoriile catre Stat poate fi acuzat de evaziune fiscala? Patronul este cetatean turc cu permis de sedere. Daca ... (vezi toată discuția)
Petitie petronel_r petronel_r Buna ! Am si eu o intrebare legata de o petitie.Prietena mea vrea sa sesizeze o evaziune fiscala.Un propietar,unde a stat in kirie si care nu si-a declarat ... (vezi toată discuția)
Se poate sa se primeasca nup ? barlinica barlinica Buna seara , Revin, Am comandat anul trecut executarea unor produse de lemn .Am primit un inscris de mana cu termenul de finalizare si cu suma de bani ... (vezi toată discuția)