buna
Am mai postat acest subiect aici
[ link extern ] ...
Ce ma intereseaza pe mine e sa aflu daca e legal sa vinzi in modul in care vinde [editat de admin] si ce, unde sa reclam asta , exista cineva ce se autosesizeaza , nu face evaziune ... ??
Ce actiuni pot face pentru recuperarea banilor??
Acesta are si cont de facebook unde se prezinta angajat [editat de admin]
Am comandat de 110 lei produse [editat de admin], le-am platit in avans si au venit cratite si obiecte de portelan ambalate numai in hartie sparte si lovite pe care le-am returnat dar nu a ridicat coletul acesta a venit inapoi platind taxe suplimentare si nu mai raspunde de nici un fel cel care se da reprezentant [editat de admin] asa cum reiese din obiectele ce le vinde , continutul anunturilor si adresa sa de mail [editat de admin] nume [editat de admin] nume pe okazi: [editat de admin] .
Fiindca coletul nu era ambalat corespunzator in cutie de carton am vrut sa inregistrez deschiderea coletului dar fara sa imi dau seama am oprit inregistrarea dupa 1 min [editat de admin], .
De la [editat de admin] am primit urmatorul raspuns
Buna ziua,
Ne pare rau pentru incidentul neplacut.
In urma verificarilor efectuate, va informam ca nu exista nici un contract de Furnizare si Autorizare Oficiala intre magazinul [editat de admin] si [editat de admin].
Va multumim pentru intelegere si timpul acordat scrierii acestui feedback.
Cu stima,
[editat de admin]
Reprezentant Relatii Clienti
Produsele deteriorate sunt o cana portelan 9 lei , vas portelan 9 cm 10 lei si o o cratita 5l 44 lei ce e lovita in 12 locuri , problema e ca a pus cele 2 vase de portelan invelite numai in hartie cu joc de 3 cm in cratita de 5 l asa cum si recunoaste in comunicarile pe email .
adi
[rugaminte admin: va rog sa nu mai mentionati in mesajele dvs. nume de persoane fizice sau persoane juridice]