avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme pe okazii cu cineva ce se prezinta ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme pe okazii cu cineva ce se prezinta ca vanzator ikea

buna

Am mai postat acest subiect aici [ link extern ] ...

Ce ma intereseaza pe mine e sa aflu daca e legal sa vinzi in modul in care vinde [editat de admin] si ce, unde sa reclam asta , exista cineva ce se autosesizeaza , nu face evaziune ... ??
Ce actiuni pot face pentru recuperarea banilor??

Acesta are si cont de facebook unde se prezinta angajat [editat de admin]

Am comandat de 110 lei produse [editat de admin], le-am platit in avans si au venit cratite si obiecte de portelan ambalate numai in hartie sparte si lovite pe care le-am returnat dar nu a ridicat coletul acesta a venit inapoi platind taxe suplimentare si nu mai raspunde de nici un fel cel care se da reprezentant [editat de admin] asa cum reiese din obiectele ce le vinde , continutul anunturilor si adresa sa de mail [editat de admin] nume [editat de admin] nume pe okazi: [editat de admin] .

Fiindca coletul nu era ambalat corespunzator in cutie de carton am vrut sa inregistrez deschiderea coletului dar fara sa imi dau seama am oprit inregistrarea dupa 1 min [editat de admin], .

De la [editat de admin] am primit urmatorul raspuns
Buna ziua,

Ne pare rau pentru incidentul neplacut.

In urma verificarilor efectuate, va informam ca nu exista nici un contract de Furnizare si Autorizare Oficiala intre magazinul [editat de admin] si [editat de admin].

Va multumim pentru intelegere si timpul acordat scrierii acestui feedback.

Cu stima,

[editat de admin]
Reprezentant Relatii Clienti

Produsele deteriorate sunt o cana portelan 9 lei , vas portelan 9 cm 10 lei si o o cratita 5l 44 lei ce e lovita in 12 locuri , problema e ca a pus cele 2 vase de portelan invelite numai in hartie cu joc de 3 cm in cratita de 5 l asa cum si recunoaste in comunicarile pe email .

adi

[rugaminte admin: va rog sa nu mai mentionati in mesajele dvs. nume de persoane fizice sau persoane juridice]
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 21:38, 14 Iunie 2011
puteti face plangere penala impotriva acelei persoane sau puteti alege calea civila pt a va recupera banii.
la Anpc nu are sens ?, poate are ceva firma , chiar se poate vinde in acest mod.
plangere penala nu, ma scoate din sarite ca trebuie sa ma duc sa dau declaratie unde sa repet ce am scris in plangere ,
act civila cred ca am sa depun , chiar daca e o suma mica , ma simt umilit ....
Te-ai calicit la cativa lei....si uite ce ai patit ! Pe okazii sunt mai multe modalitati de cumparare, inclusiv GarantatOkazii ! Dar romanul, ''smecher'' da peste unul mai smecher si atunci devine pacalit/escrocat !
Asta e : cine nu casca ochii, casca punga !
sword citeste cu atentie , pe okazii sunt doar cateva produse garantate si numai cele vandute de firme nu de falsi ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda okazii.ro lilbro lilbro Buna ziua,acum 2 zile am comandat de la un tip de pe okazii.ro niste blugi cu 1 mil...avand poza la ei,am cerut marimea 30,avea 90% calificative pozitive,mi-a ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa, ce pot face? lordsvg lordsvg Buna ziua, am cumparat pe site-ul okazii.ro un laptop iar respectivul mi-a pus o cutie plina cu ziare. Ce ii pot face ? Am un numar de telefon care nu exista, ... (vezi toată discuția)
Teapa okazii dubstep dubstep Buna ziua ! Daca a-m dat \"teapa\" la cineva pe okazii ( in loc sa ii trimit o pereche de adidasi Nike , iam trimis o pereche de tenisi de bazar) pot pati ceva ... (vezi toată discuția)