avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim cetatean italian
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim cetatean italian

Buna!Care sunt conditiile necesare de angajare pentru un cetatean italian?Unde as putea sa gasesc actele care sunt necesare?In ce conditii poate lucra cu cim ca fel ca un cetatean roman?In ce lege gasesc mai mute informatii?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 15 Iunie 2011
Angajarea unui cetatean italian se face in aceleasi conditii ca si pentru un cetatean roman ...

Angajarea in munca a strainilor pe teritoriul Romaniei se realizeaza in conformitate cu prevederile art. 2 lit. c) din Codul muncii, a OUG nr.194/2002 privind regimul strainilor in Romania republicata si a OUG nr. 56/2007 privind incadrarea in munca si detasarea strainilor pe teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de munca in romania teo111 teo111 O societate romana cumpara din China o linie de productie pentru o fabrica de peleti iar societatea chineza vrea sa trimita un inginer pentru 6-12 luni in ... (vezi toată discuția)
Drept de lucru pentru un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, Ma intereseaza sa aflu in ce conditii poate primi drept de lucru sotul meu, care este cetatean strain provenit dintr-o tara ce nu se afla ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de munca - detasati Jules664 Jules664 Am nevoie de o interpretare pentru urmatoarea situatie: Cetatean non-EU ce urmeaza a fi detasat in Romania, pentru 12 luni. Cetateanul nu are nevoie de viza ... (vezi toată discuția)