avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comportament deviat fata de subordonati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comportament deviat fata de subordonati

Buna ziua. Pe scurt este vorba despre un sef (cu un anumit grad de rudenie cu patronul) care urla (si mai si jigneste) subordonatii. Ce se poate face pentru a-l face sa inteleaga ca subordonatii nu trebuie injositi dupa bunul lui plac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: luisa1977 , utilizator 08:52, 15 Iunie 2011
Mai inti incercati sa vorbiti cu patronul,daca nu de rezultate sesizati ITM-ul si apioui aveti posibilitatea sa va plingeti si penal contra lui
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresarea la locul de munca amexandra amexandra buna seara am si eu o intrebare,am o colega de vro 45 de ani si este o persoana mai ''prost crescuta'' adik vorbeste foarte vulgar si de vro 5 zile ma tot ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva - falsa acuzatie de furt mariamirabela1986 mariamirabela1986 Buna. pana acum 3 zile am lucrat ca barman. In data de 5 .03 .2013 am primit un telefon de la administratoarea firmei prin care eram acuzata de furt. In ... (vezi toată discuția)
În ce limbă am voie să vorbesc la locul de muncă? Hemera22 Hemera22 Astăzi la locul de muncă m-am întâlnit cu o colegă care a demisionat și era prezentă în magazin ca și clientă. Vorbeam în limba maghiară (suntem de ... (vezi toată discuția)