avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresarea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresarea la locul de munca

buna seara am si eu o intrebare,am o colega de vro 45 de ani si este o persoana mai ''prost crescuta'' adik vorbeste foarte vulgar si de vro 5 zile ma tot ataca cu anumite vorbe deoarece eu lucrez in echipa cu o prietena de a ei care se numeste X si se misca incet in domeniul in care lucram noi iar noua ne trebuie productie i-ar sefa mi-a spus sa o zoresc pe X sa mearga mai repede iar acea colega de atunci ma tot agreseaza adik tipa la mine urla vorbeste urat si as vrea sa stiu ce pot face?dak ma voi duce la politie ce i se va intampla sa ma lase in pace
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 21:43, 27 Septembrie 2011
Problema trebuie rezolvata pe plan local prin interventia sefului direct. In calitate de coleg nu aveti dreptul sa-i impuneti un anumit ritm de lucru chiar daca va considerati "mai bun"..
dar nu de acel era vorba ci de acea femeie care ma jigneste k pe acel coleg l-am inteles
Acelasi sfat, adresati-va sefului direct care are si indatorirea de a mentine ordinea si disciplina la locul de munca si care poate sesiza comportamentul colegei prin referat catre conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pe baza unor mesaje pe facebook ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, As avea o intrebare daca am CIM pe perioada nedeterminata si o \"doamna\" doreste sa imi faca rau care a plecat din cadrul firmei, avand ... (vezi toată discuția)
Call center. bullying la training Ana Maria Veronica Ana Maria Veronica Bună seara ! Eu sunt într-o perioadă de trainning la RCS-RDS pe funcția de operator inbound,departamentul de spaniolă . Și am întâmpinat o problemă. ... (vezi toată discuția)
Concediere/lipsa de la serviciu mick7m mick7m Relatez urmatoarele: -angajatul X la o firma cu sediul in Y oras isi desfasoara activitatea in orasul Z de peste 3ani reprezentand firma din Y in contracte cu ... (vezi toată discuția)