avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Exista saituri pe care se actulizeaza legislatia?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Exista saituri pe care se actulizeaza legislatia?

Buna seara. V-as ruga sa imi spuneti, din constatarile dvs., daca exista un site pe internet unde legile sunt modificate automat pe masura ce sunt modificate sau completate de alte acte normative, chiar daca nu sunt republicate in Monitorul Oficial. De multe ori mi se intampla sa gasesc in ultima forma diverse articole care au fost modificate, insa ele apar in forma anterioara deoarece legea n-a fost republicata in Monitorul Oficial. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MihaiBucur , utilizator 03:59, 17 Iunie 2011
sunt mai multe site-uri specializate in legislatie care ofera legislatie actualizata, insa nu sunt gratuite.

eu folosesc legenet.indaco.ro si sunt destul de multumit.
mai exista legalis.ro - se poate face cont de proba pentru o perioada de 14 zile, care ofera acces la toate serviciile oferite, insa sarch-ul mi-se pare cam greoi
mai sunt si altele dar nu am folosit asa ca nu pot da detalii.
AlCazone a scris:

sunt mai multe site-uri specializate in legislatie care ofera legislatie actualizata, insa nu sunt gratuite.

eu folosesc legenet.indaco.ro si sunt destul de multumit.
mai exista legalis.ro - se poate face cont de proba pentru o perioada de 14 zile, care ofera acces la toate serviciile oferite, insa sarch-ul mi-se pare cam greoi
mai sunt si altele dar nu am folosit asa ca nu pot da detalii.

Multumesc mult pt informatie. Am sa imi fac si eu acel cont demo, iar daca sunt multumit, imi fac un abonament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Software legislatie Vlad David Vlad David desi stiu ca s-a mai discutat pe acest forum despre software legislativ, am deschis acest subiect pentru ca as vrea mai multe informatii despre acest subiect, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt angajată de curând pe postul de consilier ... David Larisa David Larisa Bună ziua, Sunt angajată de curând pe postul de consilier juridic și as avea rugămintea dacă îmi puteți recomanda site-uri cu legi, coduri pentru o ... (vezi toată discuția)
Acte normative in pagina de website evamus evamus Cred ca am pus bine topicul. As vrea sa va intreb daca pot sa trec pe o pagina de website la sectiunea legislatie, cateva acte normative incidente obiectului ... (vezi toată discuția)