avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Bună ziua, Sunt angajată de curând pe postul de ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Bună ziua, Sunt angajată de curând pe postul de consilier ...

Bună ziua,
Sunt angajată de curând pe postul de consilier juridic și as avea rugămintea dacă îmi puteți recomanda site-uri cu legi, coduri pentru o documentare rapidă?
Va mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: David Larisa , utilizator 23:23, 13 Septembrie 2023
Un site bun cu legi este Monitorul Oficial. :)
În regulă. Mulțumesc frumos pentru răspuns. Despre acestea ce părere aveți?
Legislație. just. ro
Legisplus. ro
Lege5. ro
Legeaz.net
Bună seara! Eu folosesc lege5 și sunt mulțumit (nu sunt nici jurist și nici avocat). Au prețul în funcție de pachetul de care aveți nevoie. Puteți discuta cu angajatorul să plătească abonamentul. Când am făcut abonamentul., mi-au oferit o perioadă de acces gratuit (câteva zile) .
Ultima modificare: Miercuri, 13 Septembrie 2023
adrian@13, utilizator
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? as ... vasi2007 vasi2007 Cum pot vizualiza continutul unei hotarari judecatoresti? As dori sa vad continutul unei hotarari judecatoresti intr-un dosar in care nu sunt parte. Pe ... (vezi toată discuția)
Legea 161/2010.....reziliere contract internet mobil CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara. Am si eu o nelamurire. Am incheiat un contract de internet mobil (stick USB) in 11 decembrie 2008 pe o perioada de 2 ani cu firma V. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere vodafone 2018 GiHa GiHa Ce parere aveti despre urmatoarea situatie: Este o poveste mai lunga insa am sa sintetizez cat pot, nu mai detaliez felul in care angajatii Vodafone iti ... (vezi toată discuția)